29 April 2009

SOLD OUT

Huwaa.. aku terjah website shopping on9..
mostly, SLOD OUT!!!
adoi...

kenapa? kenapa? dh SOLD OUT???
sbb aku yg lmbt bukak.. lmbt update.. dah lama xbukak..
huwaa.. hhhuwaa..

kenapa? kenapa? mesti offer bulan ni?
sbb dia tgh loading kontena bulan ni... (agaknye..)

huwwaa...

kenapa? kenapa? kenapa aku xberduit bulan ni?

sebab.. sebaaaabbb:


1. aku br balik konvo.. dh habis rm500++ utk trip n perbelanjaan ke sana shj...


2. aku kena byr bil telefon utk adik aku yg xbergaji sekali.. dh la xbergaji lagi.. pegi gayut la pulak.. aku yg tukang bayar.. habis rm240...


3. byr bil streamyx utk first 3 bulan.. bil baru sampai.. rm289.. huwwaaaa..


4. nk wat kenduri sket.. aku lum lg wat kenduri utk keje baru niih...


5. duit simpanan dh susut.. kena kumpul balik.. huhuhu..

6. aku byr PTPTN tinggi sket sbb tahun lps dh byr sangkut... huhuuhu...


7.of course la kena bagi mak aku duit... gaji dh up sket.. bagi pun kena up sket.. huhuhu... (jgn merungut... hati mesti ikhlas... huhuhu...)


8. nak beli suar Levi's.. dah lama xbeli.. huhuhu.. Levi's aje yg muat utk aku yg bersaiz extreme ni...


Haaiii...

Aku yg bekerja ni pun nk mengeluh lagi ker?

Aku yg bergaji ni pun nk mengeluh lg ker?

Aku yg belum kuar belanja utk anak ni pun nk mengeluh lg ker?

Aku yg duduk xmenyewa ni pun nk mengeluh lg ker?


Hish...
Xbaik..
Kena bersyukur...

Alhamdulillah..


Sepatutnya aku kena:


1. kurangkan bershopping.. samada through walk-in ataupun on9..

2. kurangkan suka suke kol kawan2.. gayut sembang2 kosong.. ngaco orang..

3. kurangkan makan di luar.. masak...

4. kurangkan minum2 kat luar maktu mlm...

5. banyakkan menyimpan duit.. wat auto debit dari akaun.. setiap hari masuk tabung duit2 syiling tuh... jgn sepah2.. kutip yg kat dalam handbag tuh, tepi pintu kete, kat karpet kete, kat celah2 lemari tuh etc... huhuhu...

6. banyakkan bersedekah... betul.. betul..


Insaf.. Insaf... Insyallah aku buat...
Usaha tangga kejayaan...

SOLD OUT!

SOLD OUT!

SOLD OUT! SOLD OUT!


SOLD OUT!
SOLD OUT! SOLD OUT!




SOLD OUT!

~|@ a.z.n.e.e @|~

11 comments:

alfa juliet said...

jonny ko shopping online ke???wah gila kentang ko....pasal pregnant tuh, cuba lagi ok...rezeki ada, usha lah lebih sikit..pulun jgn tak pulun...wakakaak

A.Z.N.E.E said...

azza,

1.kadang2 jer aku shopping on9.. tgk brg gak..

2.oo.. pulun yeks? alright pasni ktorng pulun.. wakakaka.. (mcmner nk pulun yek?) gerun jugak aku dgr.. huhuhu..

qistory said...

hohoho...aku skang ni pun tgh addicted on9 shopping. same je laki bini. aku dok borong brg baby, laki aku dok borong brg basikal. hahaha. eh, ko try la gi blog ni http://coachnmuchmore.blogspot.com. bag dia straight dr outlet US. lagi murah dr beli kat butik kt klcc nun. even bila dah masuk shipping.

A.Z.N.E.E said...

balqis:
siyes? muwwaahhaaantushoppingon9... nnt aku terjah.. wei, ko xkasik pun no. akaun.. mcmner aku nk byo kat ko ni.. ke aku yg bute xnmpk?? huhuhu...

balq15 said...

email darleeng...email...adeqs_15@yahoo.com

Linda Hussin said...

Alaa Jonny, jgn le risau. Aku pn blum pregnant lagi. Anggap je belum rezeki. Be +ve okey... heheh

ILi Izyani said...

Jonny..Levi's tak dak juai online ka?

A.Z.N.E.E said...

Huhuhu..
Aku rasa xde la..
sepanjang hayat aku lum jmp lagi..
Hehehehe..
Levi's jaga retailers dia kot..
Tapi lecturer aku pernah design t'shirt levi's..
and aku pernah beli design tue..
mmg smart giler..
ms mule2 Tfor2 br kuar..

A.Z.N.E.E said...

Linda:
Tertinggal lak nk reply ko punye comment..

Yup.. Kiter same2 berusaha yek!
Caiyok!
Caiyok!

naqisyah said...

hui jiran.. kau pun kaki shopping ke?
wakkakakakaka...

A.Z.N.E.E said...

hahha..

tabur duit je..
sedekah kat on9 nih..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails