28 April 2009

Soccer Logo


Khas utk tatapan peminat2 bola sepak @ soccer (UK la pulak...)

Walaupun aku xminat bola tapi aku teruja tgk decoration cup cake nih.. Adus...

Atas kek yg sebesar beberapa cm tu pun org boleh berkarya, kan?

Teruja jap aku..

Kalo aku xsanggup nk makan.. Aku nk tgk jer...
Nak tgk puas2 sbb cantek sangat...

Logo Liverpool...
Boleh pulak lukis logo cenonet kat situ...

Soccer Team Logo on CupCakes!!

~|@ a.z.n.e.e @|~

4 comments:

alfa juliet said...

jonny beware..ko dah jadi blogaholic ni..hehehehe....banyaknya entry ko publish..gilo mu

A.Z.N.E.E said...

azza:
hahaha... aku load entry byk2 sbb:

1. aku junkies kot.. hahahaha..
2. aku nk cepat2 kejar 100 entry kot.. ekekekek..

huwahahaha...

ILi Izyani said...

Jonny..kalau ko, azza, ummi & aku kat matriks dulu bilik dekat2..aku rase ko pun join the junkies club..haha

A.Z.N.E.E said...

Hahaha..
Gamak nye la..

Tapi aku rasa, mmg kite ni junkies la..
tgkla ibu2 lain bz jg anak... kite leh lagi ade blog... sempat lagi upload gmbr, update blog.. sempat lagi baca blog kawan2.. kan? kan? Kan?

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails