31 March 2009

Konvokesyen ke-22

Inilah dia gambar yg aku katakan sebelum ni... Gambar sekeluarga dan aku memakai jubah... Memang bile pki baju ni.. aura dia semacam aje... rase mcm nk konvo lagi sekali jek...
Kalo diikutkan, bulan depan aku konvo jugak,.. Konvo utk Diploma Pendidikan... tp aku malas nk layan sbb jauh sangat.. then, ade beberapa memories yg xsyok utk diingat semula... so, aku mmg mls nk g la konvo tuh...

Alasan aku xnk g konvo 2, aku ckp "Nanti akak amekla master.. Jangan risau..." Huhuhu... So, alasan diterima oleh Majlis Kabinet... Kalo diikutkan mak aku nk suh aku g jgk.. Siap bapak aku dh bagi duit beli baju lg... Huhuhu... Duit tue, aku dh belanjakan pun... Huhhu...

Alamak, melalot lak... So, have a glance... ok... Anyway, cameraman and others sume igt ktorng kembar... Ade mcm kembar ker..??? Hehehehe...


..Ceria... 2 Graduan UUM bersama keluarga..
IKembar...
AFR 86 & AFR 81
Bach. Dec. Sc & BIT

Azzuana Fahrinie Ramli (AFR 86)

Aznee Fazrein Ramli (AFR 81)

...Enjoy viewing...

@~a.z.n.e.e~@

2 comments:

Anonymous said...

skang ni tunngu gambar konvo abg long plak...tungguuuuu...hehehe...i am very proud to akak n abg long sebab dorang lah aku dapat grad..abg long n akak is my idol...cayang abg long n akak...muahhh..

~~Adik Sayang~~

A.Z.N.E.E said...

Huhuhu.. Yeke ktorng ni jd idola?!!! Huhuhu... Terharu dengar... Adikku Sayang, doa akak xpernah terhenti untukmu... Segalanya terbaik buatmu... Muah! Muah! Muah!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails