29 March 2009

I throw my cap up to the sky..

Actually, aku baru je sampai umah dr Sintok.. Konvokesyen adik bongsu, Sayang... Tahniah! !!Kerana telah berjaya dgn cemerlang... Moga2 pasni dimurahkan rezeki utk dapat keje atau sambung bljr lak...

UUM after 6 years... banyak yg dh berubah.. mcm2.. aku ade amek gmbr perubahan UUM tp ade kat kamera adik... Macam2 yg aku nk share ttg perubahan kat sana... Yg mane grade UUM mgkn nk th jugak perkembangannye.. Yela, dah la jauh nk pegi.. Dah hbs grade, surely dah x dtg dah..

Ni adela sket gmbr kenang2an ktorng katsn.. Nak ikutkan, thn ni thn ke-3 UUM wat 2 sesi konvokesyen... kiranya adik aku kena yg Konvo Mini... tp ok jgk... Xla bersesak2 sgt mcm aku konvo dulu.. Pening nk parking katner... Family lg.. Diri sndr lg... Kan? Kan? Kan? Betol.. Betol.. Betol.. Betol...

Shot selepas ktorng amek gmbr kat kedai foto dlm UUM... Canggih manggih... Sbbnye aku pun pakai jubah gak... Xsabar nk tgk... Bile aku sarungkan jubah tue lg sekali, rs mcm xsabar2 je nk smbg bljr lagi... Teringin nk pki jubah ade 2 calit kat lengan ataupun berkerawang di leher.. Alamak! Bestnye kalo bebetol... Tapi skrg dh ade komitment lain, En.Suami perlu didahulukan... Ehem.. Ehem... Itula kewajiban seorang isteri... Nasib En.Suami agak sporting melayan kerenah aku yg banyak n panjang akal ni... Aritu dia dh bg permission smbg bljr... Tp bile, aku pun belum decide lg... Mintak2 dimakbulkan... Amin...

Same aje gediknye... Ayah cakap "Ko dh lupe ke laki ko?" Menyampah tul.. Suke ngutuk aku...

Sayang menggedik bersama2 abang long... Bukan senang nk ade abang long join sekali.. Dulu2 masing2 bz dgn study masing2... Ni skrg sume dh hbs bljr... So, boleh la dia join... Tp kali ni, Abang Ngah (En.Suami) pulak xde... dia outstation sebulan.. Ade lg 2 mggu... Huhuhu... Selalu je kol, tny watpe... Sian xle join.. Kalo x, nk lepak semalam kat langkawi,, tp mak kata "Xsyok pulak menantu xde.." So, kami semua batalkan hajat.. Aku lak, ingat tue mmg igt... Tp, xkan la sbb aku sorng, sume kena cancle kan... So, aku ikut je la... nasib mak ckp g2... huhuhu...

Otw g kete.. Aku dgn style angkat kain dr dulu smpi skrg... Rimas kain meleret ni... Hish...

Dekat roundabout dpn UUM... sempat lg posing...! Konon cun la tuh! Hehehe...


Konvokesyen UUM ke-22.. Aku dulu ke-16.. Huhuhu.. Background yg lebih cantek n ade class...

She's on the board...

Family Potrait...

Ini shj yg dpt dikumpulkan.... Cdg nk amek gmbr dgn kawan2 yg lain... Tp sume entah ke mana nk bz dgn family msg2... Ini ajelah yg dapat... Foto dgn Keluarga Dib...

...Enjoy viewing...

@~a.z.n.e.e~@

3 comments:

Anonymous said...

wahahaha...da ader blog rupenyer akak aku yang sowang nih..tapi bagus gak...leh numpang skalie..hikhikhik...
sempoi gak gambar2 yang akak letak...kalo leh letak la lagi banyak erk...hehehehe..

-Sayang-

Anonymous said...

dengarkan akak nak sambung belajar...wat kan sayang pun berkobar2 nak sambung lagi study...tapi skang masih lagi menunggu jawapan dari pihak tertentu...hopefully tercapai la hasrat ku...hehehe..kalo dapat sambung study ngan akak pun lagi bagus...bole habis sama2..kan..kan..kan..

-Sayang-

A.Z.N.E.E said...

a'ah kan? kalo dapat sama2 satu tempat mesti best.. boleh blk sekali yek.. boleh lepak sekali.. huhuu... doakan jugakla akak dpt smbg bljr... xsabar rasenye...

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails