17 August 2013

Raya Bersama SongketModen !!!

Oh, Selamat Hari Raya!!

Maaf Zahir dan Batin!
Maaf sebab x update blog lama sangat..

Sempena hari raya yang baru seminggu berlangsung ni.. dan kehangatannya masih terasa.. Jadi, kita nak share la gambar-gambar customer-customer, sayang-sayang kita pakai SongketModen...

Comel-comel sangat!

Baca ayat-ayat cinta dorang kat sms dan whatapss aje pun dah buat hati kita ni berbunga-bunga..

Jom kita tengok, iya ke idak lawanya tue!

Peplum SongketModen milik owner sendiri.. Jom follow IG dia : aznee_fazrein

Kebaya SongketModen (ReadyMade) digayakan oleh Ain dari Sandakan, Sabah.

Peplum SongketModen (ReadyMade) digayakan oleh Rahimiah dari Singapore!

Peplum SongketModen digayakan oleh model Kashfee Anggun. Baju dan rekaan adalah hasil nukilan Wawa Azwa sendiri..

Jika anda sedang mencari baju untuk open house, kami masih ada banyak lagi stok ReadyMade yang masih available.. bole tengok terus di web yea sayang-sayang sekalian..


0 comments:

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails