14 March 2013

Perangai buruk Aznee

sape nak tau perangai buruk den apo?? Hehehe.. Jarang2 sekali rasanya nk citer pasal buruk sendiri.. Kenkonon baik sangat ek haku ni... Hehehe..

Sekarang nk isytihar lah perangai buruk sendirik!

1) Too serious
when its come to work.. Semua orang gerun tgk muke ioulss.. serious bebeno.. sebenarnya tak perasan muke tengah serius sebab tengah berfikir kot.. kalo aku tengah berfikir tu, semua orang gerun nak tegur katanya... hahaha... macam tengah marah.. padehal ioulss ok jer cuma mungkin tengah berfikir bebeno le tu... hehehe...

2) Tak suke tido siang
jeng jeng jeng... gitu la nampaknye.. siang2 mcm2 keje aku ni nak kena buat.. keje umah tu memang le cuma memasak tu weekend la baru berasap itu pun kalo tak de aktiviti luar.. kalo x, makan luar lagik! ahaks.. opah aku cakap "ate, ada duit... makan aje la kat luar.. usah penat2 badan memasak.. letihh..." ceredik la opah aku ni.. i like.. kihkihkih..

my cute husband, dia akan naik heran kalo aku ni terbaring atas katil siang2 hari.. "ape hal? " katanya... "sakit??" hehehe.. kalo aku bole tertido tu maksudnya memang letih bebeno la tu.. dia pun join sama ioulls berbaring tertido..

3) Suke paksa diri
itu ayat Abang Kash.. "Kalo letih, pergi la rehat.. tido.. relax.." Selalunya aku akan siapkan semua persiapan utk esok.. Memang mengaku la.. walaupun mata dah pedih mintak tido ioulls duk gosok baju lagik tengah2 malam.. Abang Kash jugak la yg temankan sampai semua keje siap..

tutup lampu semua.. kena marah manja dulu "suke sangat paksa diri!" hehehe.. tapi xpela, dia pujuk peluk2 manja balik kan.. iouls pun x marah, tido lagik lena... hehehe..

Alamak, nak basuh pinggan jap.. LEnkali la sambung ek..

Layan gambar Aisya la.. pengarang jantung.. hilang semua stress..



p/s: tengok Aisya... macam orang tengah berkaraoke.. macam la ade subtitle kat tivi tu kan? kalo ada, macam la bole baca ek?? hehehe

Ini dia tiru gaya Paksu Razzi dia ni.. sekali je dia tengok, terus potostat! Bahaya kau!

Weekend aritu Aisya karaoke.. hehehe.. tapi dia nyanyi hujung2 aje.. Lagu "Cat"
terasa chomel sangat.. patut rakam gambar dia nyanyi tu.. so valuable.. :)



1 comments:

azhariah zuber said...

kita ni dah tua jonny 32. tenaga dah x mcm dulu. huhu

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails