14 January 2013

Cara buang toksid dari badan

Nampak tak kotoran yang keluar tu?

Itula toksid yang keluar dr badan ai ms buat treatment ni.. memang x sangka..

Ingatkan kita ni muda dan sihat.. xde penyakit.. tapi rupa2nya adalah disebaliknya...

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

sha said...

erk..ngerinya..kalau aku kuar itam legam mcm minyak itam kete kot..hahaa..

a.z.n.e.e said...

@sha ema,

each yg keluar ada description masalah @ penyakit atau kotoran yang datang dari anggota badan mana... tp mmg amzing la buat benda ni.. negri is offcoz ok?

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails