22 October 2012

Sancora Uno Italiano SUPERB!!

Kami bulan lepas menghias semula rumah agam ktorng... Hehehe.. Setelah sekian lama duk usha kat tepi hiway iklan "Sancora Uno Italiano" tue..

"Macam mana la wall dorang mcm cantek giler.. Ada corak2 pulak.. Pakai cop ke ape?" dalam hati duk tertanya2..

Kami laki bini memang suka mencuba dan suka benda yang lain dari yang lain.. Luckily, taste ktong sama iaitu more on kontemporari concept..

Bila pergi kedai hardware.. Duk belek2 katalog cat... Hum... pastu teringat pasal Sancora...

Nah, dia tunjuk bukan katalog! tapi hasil final bila dah cat yang real punye!! Memang rambang mata nak pilih warna ape.. sbb memang semuanya lawa2 belaka... cek berkenan sangat!!

kalo tak caya, ce tengok gambar ni dah ada kat dlm website Sancora..










cantek dak?? hum... hum... berpino biji mata...

akhirnya kami pilih warna gold kod J1..

hasilnya, ada seperti ini.....


sila lihat dinding di belakang patung itu yea...

Sekarang feature wall ktorng dah jadi mini studio Kashfee Anggun..

hehehe...

akhirnya, sekarang.. walaupun ktorng tak gunakan UNO ITALIO full satu rumah sebab bole rabak poket kalo beli untuk satu umah.. lagi satu alasan yg rasional, fesyen wall mcmni hanya sesuai utk wall utama sahaja.. sebagai daya penarik...

oppss.. sambungan ayat di atas, ktorng gunakan Sancora untuk nahgian rumah yang lain.. Nanti aku akan citerkan tentang Sancora WOW pula...

Sancora memang special.. memang cantikla hasil dia.. lain dari cat yang lain... 
lebih menarik dan nampak real warnanya... :)



0 comments:

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails