24 October 2012

Readymade SongketModen

As salam,

Hari Raya AidilAdha, sudah tak lama lagi... Terlupa pulak nk promo baju readymade kat sini.. Sorry yea, sebab bizi sgt2 sampai terlupa pulak kita ada lagi satu bahagian yg perlu dipromo... Bagi sesiapa yg berminat nk beli, jangan risau masih berkesempatan nak beli dan pos sebab GDEX kan laju.. :)

Hari ni kami pos, esok pagi Insyallah dah sampai.. Sebab itula kami pilih GDEX sebab laju dan cekap x perlu risau2... :)

Okla, jangan citer panjang... Terus aje kita tengok gambarnye yea ok!!


AVAILABLE

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

AVAILABLE

SOLD

SOLD

AVAILABLE

Ada lagi stok2 yang lain, tapi Aznee tak upload la kat sini...

Kalo nk tgk, bole terus ke web http://songketmoden.com yea..
Ada saiz XS sampai ke L sahaja..

Oya, sesiapa yg berminat untuk keep on update dengan stok2 baru, bole la LIKE page


Happy Shopping everyone..

0 comments:

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails