07 January 2012

Hasil Innershine

Terkejut..

Tadi Abg Kash mengakui muka aku nampak berbeza dari biasa.. Cerah katanya..

Hehe..

Actually, dah terhenti seketika sbb stok habis dan quite busy lately sampai terlupa nk minum..

Namun, hasilnya tetap ada.. Kesan jerawat pun dah berkurang.. Alhamdulillah..

Memang best bila dipuji lebih2 lagi dari en.suami, kan?

Senyum sampai ke cuping telinga ^ ____ ^
Published with Blogger-droid v1.7.2

8 comments:

ayu said...

jonny.......aku baca entri ko baru aku perasannnn..alaaahaiii..aku punya innershine baru sekali je minum ni..huhu...lepas ni kena sambung minum balik daaa..hehe..btw, makin cun la ko ye..

sha said...

ko nih wat aku mcm nk amek innershine jgk la..ishhh

a.z.n.e.e said...

ayu:
yg sebotol aritu je ke?? hehehe... tabahkan hati.. minum lg tau,,, ko telan je terus,,

a.z.n.e.e said...

jik shaema,
jik jom.... jom minum Innershine...

jejaka anggun said...

wow!

a.z.n.e.e said...

JA. jangan jeles.. jom join.. hehehe

Fauzzan Helmy Anuar said...

Salam singgah.

Akak, nak tanya sikitlah. Akak minum innershine prune tu berterusan selama 12 hari ke? saya ada masalah jerawat sebab liang pori muka saya agak besar-besar la jugak. Mintak pendapat kalau innershine ni boleh membantu mengurangkan masalah jerawat ke?

a.z.n.e.e said...

Fauzzan:
yup.. kena minum berterusan br cepat kesanannya.. MMg innershime bole membantu msalah jerawat.. cubalah :)

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails