14 December 2011

Testimonial InnerShine


Entry khas utk kawan2 saya yg bertanya ttg keberkesanan InnerShine.


Jeng Jeng..


Gmbr ni mmg diambil khas utk korang.


Without a make up ok and even a lipstick!! Dan muke ni br je blk dr pasar. So, mcm berminyak sket la kot.


Actually, nk btau. Sebelum ni saya amat takut utk keluar rumah tanpa make up sbb nmpk byk cacat cela di muka.. Tambah dah masuk 30's ni kan?


Huhu.. Tapi sekarang rasa mcm confident sket nk keluar umah walaupun tanpa make up..


Dan sebelum ni, kalo x pakai lipstik sure nmpk lbh pucat dh mcm org sakit!! Tapi skrg dh x risau dh. Rsnye mcm ni pun dh much better.


Paling penting, rasa lebih confident. Perempuan kan kena ada rasa confident baru bole berjaya. Hehehe. Chewah!!


Kelas kau Maria!!!


p/s: pun mcmtu masih lgi berusaha nk baiki lagi texture muke.. dan nak hilangkan lagi bekas jerawat and kulit tak sekata dengan harapan Safi Rania Gold dapat membantu :)

Published with Blogger-droid v1.7.2

11 comments:

yangyuyu said...

hmm memang nampak seri dr dalam gitu hehehe...

a.z.n.e.e said...

hahaha.. ada keluar NUR gitu.. ek?

nazilanazir said...

akak pun xminum innershine tp makan prun asli jek hehehe

ayu said...

ye la jonny..hehe..harus gak try ni

azila said...

huih..boleh terpengaruh k.la baca pasal ni..heheh.mmg nampak berseri2:)

a.z.n.e.e said...

kak ila:
aah.. prune pun ok jugak.. ooo.. patutla muka kak ila cantek.. x kabo awal2... hehehe

a.z.n.e.e said...

ayu:
jom ayu.. join the club..

a.z.n.e.e said...

kak la...
hahaha.. meh meh.. no harm to be baby.. bole minum ni.. mesti kulit baby cantek nanti.. :)

Ms J said...

aku dok makan berryshine. Alhamdulillah.. dah 3 tahun tak tukar-tukar lagi spek mata ni. kadang-kadang kalau hari cerah, drive tak pakai spek pun ok :) Nanti nak try jugak lah innershine.

a.z.n.e.e said...

J:
aah.. berry mmg elok utk mata... mata dh ok, muka la pulak... :)

ingin tahu said...

nak tanye, mase kite minum pati prune tu boley pakai bedak x ?? yelakan takot2 menganggu pati prune tu tok melicinkan kulit. hhehe

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails