08 December 2010

Kenapa iPhone lagi best dari Blackberry!!!

Hahaha! Patutla ramai yang beli iPhone dari Blackberry..




Korang tau kenapa??




Sebab dia ada x-ray application yang boleh MEMBOGELKAN sesiapa sahaja!!!




Tak percaya?? Jom tengok sini!


video




dan AWAS!! boleh jugak jadi mcmni!!!


video


so, korang rasa nk BANNED Blackberry ke iPhone?? 


Blackberry dah kena BANNED kat banyak negara sebab dia punye sms yang tak disimpan dlm memory... means, menggalakkann rahsia2 dibongkarkan tanpa sebarang bukti... Hahaha.. Kalo dalam pc, ada cookies yang boleh simpan maklumat sementara kemana kita serve maklumat etc... yg blackberry ni langsung xde... so among blackberrys' boleh share maklumat 'rahsia' tanpa sebarang bukti dan had!!! 




p/s: pada aku dua2 teknologi yg canggih ni dua2 buat haru dunia... Canggih2 sangat pun bawak bencana!!

3 comments:

Ms J said...

aiyoh.. biar betik!! kensel la nak beli BB/iphone camni.

jejaka anggun said...

nampak sgt membuhung

a.z.n.e.e said...

jaja:
nak beli boleh.. tapi bergantung pd diri sendiri je.. kalo niat jahat, jahat la jadinya.. kalo x, xde la kan??

JA:
is it really fake? or real?? kata ada sofware 'nude it'???!!!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails