08 October 2010

Mau diskaun bayaran loan PTPTN??

like to share...

terjumpa ni kat FB... aku pernah dgr jugak orang bercerita... tapi xde sumber..
then, terjumpa ni...

so, let's try!

Let's get benefit together!

p/s: 1% daripada RM1000 = RM100! ni dapat 2% kurang.. lagi la banyak kan? korang kira total hutang korang ada berapa puluh ribu... banyak tu boleh reduse! hope boleh tolak la jugak mane yg dh dibayar tu kan?

sape yg xde hutang belajar mmg bertuah sangat2!! apa2 pun aku bersyukur sbb dgn bantuan pinjaman ni aku dapat segulung ijazah!

8 comments:

zuha said...

info ni ada kat paper utusan meloya or berita hairan. segala info ada. tapi lagi senang pi je website ptptn. detail dia letak info.

yangyuyu said...

yup aku pun ada bc kat newspaper..

mmg sepatutnya takde interst..lainla kalau pinjam bank kan..benda ni bila dah dipolitikkan br la depa reduce interst tu

a.z.n.e.e said...

along:
dh lama tak baca paer bole?? hahaha..

ummie:
hum.. ntah nape malaysia ni semua mahal.. kete sendirik pun mahal.. minyak pun mahal...

ayu said...

menarik.......harus diterjahhhhh....thanks for sharing..

jejaka anggun said...

dah abis bayar ke blom?

Cikgu ILi said...

Thanks Jonny.....nanti aku try..

a.z.n.e.e said...

ayu> urw!

JA>comfirm la blm kan?

ili> jom..

cts said...

tq for sharing

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails