02 September 2010

last day berpantang..

syoknya... akhirnya tamat sudah 2 minggu berpantang... susah jugak sebenarnya nk berpantang ni... time pantang ni la mcm2 cabaran datang... ini baru sekejap jer, tapi xtau la kalo lelama.. tapi aku rasa, ramai jer berjaya mengharungi saat2 getir ni kan?? sebab semata2 mahu sehat tubuh badan... hehehe


pun dah habis berpantang, aku still lagi minum air manjakani untuk kecutkan rahim... n pakai lumiglow untuk keluarkan kotoran2 yang ada dalam rahim... Insyallah... kita mencuba..


dalam2 berpantang tue... aku sempat lagi amek gambar songket stok baru yang sampai sabtu lepas.. huhuhu... hasilnya, gambar memang gegar sana, gegar sini.. nak mencangkung x bole... nk duduk lama sangat pun x boleh... so, gambar blluurr... hehehe.. abg kash pulak bile amek gmbr asyik x menepati spect aku, so biar aku je yg buat... hahaha..


nampak tak mcm blur je kan gmbr nih?? hehehe..


dan sebenarnya stok songket belang ni ada 12 color.. aku larat amek gambar utk 4 color jer... siot kan??
tapi Alhamdulillah.. skrg hanya tinggal  4 helai je lagi... dalam gambar blur2 tue, laku jugak... ALhamdulillah... itu la dia, kalo dh Allah kata itu rezeki kita, Insyallah ada jalannya... aku memang dah budget mgkn tak laku kot sbb nak raya kan? masing2 dh ada budget raya... tapi xpela, aku upload ajela... rupenye ada gak yg order... 

semalam pulak, sempat lagi marketing thru teleconferencing... hahaha... gah gitu... alahai, guna webcam lappy jer... first guna Skype, tapi dia tak support lak webcam aku... try YM, ok sesangat... clear lagi... boleh la tolong kawan aku yg nak beli songket untuk majlis kawen dia... Tq geng!!

so, aku rasa kalo pasni ada orang nk tgk songket tru video call pun bole la.. sebab paling penting sekarang nak educate people pasal songket nih... sebab dia ada banyak part utama kan? jadi, agak remeh dan banyak sket la kejenye... tapi, aku no hal.. Insyallah aku try bagi the best untuk semua!!

okla, dh panjang bebeno... mata ngantuk pulak.. harus aku tido awal mlmni... pagi tadi terjaga lambat sbb tido kul 1.. kes naya betoi.. walaupun aku tak pose, tp gagah gak bangun.. demi suami tercayang!!

2 comments:

white rose said...

abg kash tercayang ye...
hehehe...

eh, akak berpntang tu cuti dari ngajar jugak ke?

a.z.n.e.e said...

Dylla:
dapat cuti 5 hari jer.. ape nk buat... dia kata akak sehat!!! Huhuhu...

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails