31 August 2010

Shopping Spree!!

Raya tinggal berapa hari jer lagi.. Ramai yang dah start bershopping.. Or start stop shopping... Or tak shopping lagi macam aku!!! Huhuhu.. Aku xle lagi la nak jenjalan round shopping2 nih... Naik semput aku kekejangan urat perut!!


Pun begitu, nak ajak korang shopping last minit kat Kashfee Anggun... Sempena nak dekat raya ni kan.. Ada pulak special diskaun.. Huhuhu...

Pulak tue, kalo jadi follower got extra discount lah!! Bukan untuk hari ini sahaja, tapi keuntungan masa hadapan!! Hehehe..

Bukan ape, korang boleh beli sekarang dengan rege yang rendah sebab aku tengah baik hati nak beramal jariah.. Bagi extra diskaun pada korang semua... Lepas habis raya, aku jadik kurang baik hati sikit dari selalu sebab duit pun dah habis ke raya... jadi, rege pun naik balik... Ahaks... Apeda...

Tapi sebenarnya nak bagi korang jimat berbelanja di musim raya nih... Senang aje... BOOKING dulu!!  Bayar DEPOSIT sket... Dapat gaji bulan depan, boleh bayar FULL!!! Then, aku pun POST la pada korang... so, RAYA HAJI nanti dah ada sepasang lagi baju baru yang CUN MELETOP THE BOMB!!! hehehe


Ni antara songket yang orang dah BOOKING... tapi akan settle pada bulan depan... Dengan aku senang aje, boleh kompromi.. Janji ada depositnya sket.. AKu akan simpankan untuk korang jangan risau!!

So, jom usha sket.. Apa yang ada dengan stok baru songket kali ini!!


  • Songket Benang Hitam!!

    Keluaran kali ini special sket... Sebab benangnya warna HITAM... selalunya benang emas, benang putih or benang warna.. Tapi kali ni BENANG HITAM... ramai orang yang tengok, cakap design kalini memang SANGAT CANTEK dari selalu... Dan keluaran kali ini banyak menarik minat peminat warna HITAM... sebab on first day aje, semua warna HITAM dah SOLD OUT!! dan aku tak sempat nak amek gambar!! Huhuhuhu...



  • Songket Moden Berbelang
Keluaran kali ni pun special jugak... Sebab selalu plain kosong jer.. Tapi, kali ini ada bunga tabur dan ada jalur2 halus di keseluruhan badan kain... sangat cantek!!!



Boleh jugak diperagakan macam Cik Mawar nih... sweet n simple kan? Gambar ni aku amek dari Pancaindera, 15 Ogos aritu...

Bahagian kepala kain, boleh la letak di bahagian hadapan kain macam gambar di atas!!

Design yang ni pun hangat di pasaran... Cepat habis sebab murah jer... RM100!! Kalo nak booking, boleh... minimun RM50 sajerk... Aku simpankan untuk korang k... Nanti dapat gaji bulan 9, boleh la bayar FULL n aku pos pada korang!!


Nak tau apa lagi yang ada, boleh klik kat blog Kashfee Anggun k!!

Happy Shopping!!

Selamat Hari Raya!!

p/s: kalo nak murah lagi, join jadi follower k!!!



7 comments:

alfa juliet said...

kalau member2 ada diskaun tak? haha

Anggun bersama Kashfee said...

boleh jer... no problem... ko sebut je yg mane satu..!!

white rose said...

alamak, lambat plak bukak akak nye blog ni...
so, dah kehabisan budget...
ujung thun la kak...

jejaka anggun said...

kencang bisnes?

isti said...
This comment has been removed by the author.
isti said...
This comment has been removed by the author.
a.z.n.e.e said...

dylla:
xpe.. ada rezeki awk, adela walaupun lambat.. tp kalo habis, jgn nangis tau.. ramai yg dh menangis jmp akak sbb dh hbs.. sbb kalo dh hbs, means habis la.. no repeat stok.. sbb buatannye mmg sgt sket.. huhuhu..

JA:
kencang ke?? huhuhu... Alhamdulillah

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails