15 July 2010

Sume orang suke NoBody!

rasanya ramai orang suke sangat tengok penari WonderGilrs nyanyi lagu Nobody kan?

sampai ada yang menarikan balik lagu nih... tak kira la... perempuan atau lelaki... tua ke muda..

ada ramai jugak la lelaki yang suke menarikan semula tarian nih dengan baik n lembut! siap terkepit2 lagik kan...?

versi lain, ada yang budak lelaki montel yang menari dan hafal lagi ni sejibik tot! 3 minit lebih dengan perfect sekalik! rasanya nanti boleh la masuk rancangan So You Think You Can Dance lah!.

ini versi yang aku baru tengok tadi... 5 budak kecik jadi WondersBaby! comei sangat la kan! tapi harap janganlah sampai merosakkan balik budka ni bila dah besar nanti...

video

p/s: adik sepupu aku sorang lagik, Si Syafiq ni pun suke sangat menari... hardjam la.. apela.. wondergirls pun dia nari gak aritu!.. huhuhu... kalo bebetul suke menari.. nanti kitorang nak anta dia ni masuk ASWARA la.. bagi asah bakat bebetul kalo bebetul minat!

3 comments:

jejaka anggun said...

sah2 jadik penari kabaret bile dah besar nnt

lan said...

cute bangat segh.. hehehe

a.z.n.e.e said...

JA:
hahaha.. habislah!


lan: tau tak pe..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails