14 July 2010

MyVi PINK in color!!

salam semua..







beberapa hari yang lepas,aku ada baca paper pasal MyVi Limited Editon... berwarna PINK noks.. huhuhu... dan hanya 1000 unit sahaja yang akan dikeluarkan...




and of coz target customer dia dalah PEREMPUAN!! dan aku pasti MyVi ni akan jadi kegilaan ramai wanita di luar sana terutama yang fanatik dengan warna PINK... walaupun aku aritu ada suke jap warna PINK.. tapi aku rasa, aku xde la tergamak nak pakai kete warna PINK!! huhuhu...


atas sebab keselamatan, aku lebih rela pakai kete serupa macam orang lelaki punye kete dari mirip atau sah2 owner kete tue adalah PEREMPUAN! exactly, dengan warna kete PINK ataupun ada bunga2 bagai kat belakang kete... so, lebih rela kete tak bercuci atau tak bervakum! hiasan neutral jantina! hahaha... ok tak?

hahaha... tapi sebenarnya atas sebab2:

  1. aku selalu drive sorang2.. x kira siang atau malam... cume bila dah kawen nih, drive sorang2 malam2 adalah jarang2 sekali.. itupun kalo abang kash outstation n aku kena drive g umah mak aku malam2 atau atas sebab2 tertentu... so, amat bahaya kalo driver bas ke lori ke atau driver lelaki tahu aku adalah perempuan!
  2. parking kete pun bahaya... orang boleh aim nak aimbush kalo tau itu adalah kete perempuan.. kena rompak ke, ragut ke, atau seumpama dengannya.. Nauzubillah!
  3. laki aku tak suke! hahaha.. ini reason plg munasabah! kang laki kau x nak naik kete ni dgn aku... hahaha... kang sorang kete lain, sorang laki kete lain.. padehal nak balik umah mak aje... x bole.. x bole..

ape2 pun, aku percaya.. sure MyVi PINK ni dah ada orang yang akan beli... confirm2 beli.. tak kesah la rege mcmne pun, orang kata mcmne pun... kalo hati dah suke, mesti tangan menggeletis nak beli jugak kan?? huhuhu... lagipun, bagi aku quality MyVi adalah sangat SUPERB!



p/s: aku tak ready nak gantikan body AFR dengan body yang lain.... sebab enjin dia aku dah jaga dengan elok... under treatment Perodua lagik... jadi memang sangat sayang untuk tinggalkan dia! makanya, SETIAKU DI SINI!!

2 comments:

silvertech said...

motip kan dorang buat keta kaler pink....slalunya yg pakai keta pink aku tgk org laki bukan pompuan...haha..kalau aku pun xsangggup

a.z.n.e.e said...

betoi2.. tp yg banyak kete kencil convert Mira yang byk color PINK! sume laki yg bawak!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails