19 July 2010

JALAN JALAN CARI KAWAN SAMBIL SHOPPING


Baru je sampai umah dari sekolah.. terbaca segemn baru dari Ben.. menggantikan Jelajah Blog..


hum... macam best! terus rasa mcm nk masuk je.. pastu pula, si Ecah join... lagi membuatkan aku pun gedik nak masuk...



jadi, kalo nak join,... kena buat...



1) Header... dan mesti link (checked)




2) Jika diber RM100, blogshop mana yang akan dipilih?

~ hehehe.. kalo aku, aku pilih ini!




~ sebab aku nak belikan hadiah utk anak2 murid prasekolah aku... tak lama lagi dorang nak exam.. so, aku memang suke beli benda yang colorfull dan comei sebagai hadiah selepas result keluar... juz to make them happy!!
~ rasanya, dengan rm100 tue, sume anak murid aku boleh merasa dapat hadiah2 comei nih... semua anak2 murid aku bagus.. bukan sebab dorng semulajadi pandai... tapi sebab diorang RAJIN berusaha.... so, semua berhak untuk dpt hadiah!


dari,
Cikgu Aznee!

4 comments:

ecah said...

ahaha,,join jgn x join..akak, header ben tu x ber link ler..cbe tgk blik..

a.z.n.e.e said...

alamak, yeke..

kang ben reject pulak... huhuhu..

ben, jgn marah ek??

white rose said...

hahaha...

bila sbut name ben...
teringat anak buah sy...
dek kerana gemo tgk ben 10,
trus sy panggil ben je...

a.z.n.e.e said...

dylla:
semoga dia menjadi seperti en.Ben kita yg berinovasi tinggi!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails