20 June 2010

Selamat untuk semua...


Esok sekolah akan bermula semula.... Hum... Sila bangun dari tido yang lena! ahaks ini ingatan untuk diri sendiri!!


Untuk menaikkan semangat untuk ke sekolah esok dan minggu ni.. ada memotivasikan diri sendiri dengan angan2, fakta, dan aktiviti di bawah:


Memang tak sabar2 nak tunggu:

  • 21hb - terima gaji dari nuffnang!! hehehe..
  • 24hb - seperti biasa >>> gaji!!! ahaks.... makcik kayo bulan nih.... hahaha... setelah sekian lama... Insyallah.... sudah lama menunggu kemaruk nak naik gaji dan beli short-listed impian2... dan tunggakan gaji.. ahaks... Syukur!
  • 26hb - Going to KL!!! ada Gala Nite untuk Sambutan Jubli Perak SMK Raja Permaisuri Bainun Ipoh bersama Tuanku Permaisuri Perak!! tak sabar nak pakai baju saree baru... kasut hi-heel baru... cluch baru jugak!! sakan..... jumpa member2 Bainun... first time jugak dinner under Bainun bersama2 Abang Kash...
  • 27hb - ada treatment SPA for FREE!! hehehe... heading to Sogo... hope still ada lagi sisa sales.... harap2 la masih ada.... pastu heading to IKEA... dah set kat kepala apa nak beli dah!

tak sabar... tak sabar nye!! ngeee~~

cepatlah 24hb... jump terus 24hb pun aku tak kesah la... hhaha... boleh???


lastly, selamat bekerja untuk semua jugak... selamat terima gaji jugak!

7 comments:

Adlina Husaini said...

wah kelasss la kak aznee..siap ada plan cane nak spend $$

btw,thanks eh pomot blog ina kat nad pasal ptd tu hihi *cheq malu lak

lepas p sogo tu lajak la mai putrajaya, leh reunion ngan sen,ina and aisy ^_^

*sen dulu pun kpli kat bainun

lan said...

selamat bekerja cik!

lan said...

selamat bekerja cik!

white rose said...

wah2...sakan sungguh nak soping ye...

pakai saree??

mesti cute...
hahaha...

silvertech said...

hehe...gaji berganda ko dpt...jeles aku

a.z.n.e.e said...

Ina:
hahaha.. biasala budget yg susah nk dibudget.. hahaha...

ala biasala promo blog kengkawan.. br best!!

oh, gathering yea.. hihihi... kena tny big boss gak.. akan diajukan... tq!

a.z.n.e.e said...

lan:
tq!

dylla:
bukan kain saree tau.. baju saree buat baju kurung.. hihihi...


naida: mane ada berganda.. tertunggak jer.. tp alhadulillah ade la jugak membantu situ sini kan...

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails