12 June 2010

promosi blog FREE!!

tentang A.Z.N.E.E nak ucap terima kasih kepada Lindonut sebab sudi promosikan blog tentang A.Z.N.E.E di blog dia secara PERCUMA!!!

bagus kan??


jaman sekarang semua dah merentasi sempadan... bukan sahaja link... tapi kemampuan dan kemahiran masing.. contohnya, Lindonut... dia bukannya seorang pakar IT atau pakar garfik, tapi student TESL... tapi masih lagi mampu menghasilkan animasi dan grafik yang cantek!!!

ini yang kita mahukan... generasi serba boleh!!!

kalo sesapa nak promo blog masing2 pun, boleh join kat blog Lindonut... nak link, klik je gambar kat bawah nih, ok!!!





tq Lindonut! jasamu tetap dikenang!!!


inilah ikon tentang A.Z.N.E.E yang Lindonut buatkan! simple but nice!!!


p/s: idea macamni pun bagus untuk promosikan blog masing2!! good idea!
cikgu Aznee xde masa nak buat animasi.. lagipun, masa belajo dulu animasi lah yang otak ni lembap nak terima.. ntah xtau kenapa... huhhu..

4 comments:

jejaka anggun said...

rajin update blog skang.....

a.z.n.e.e said...

JA;
hehehe.. mestilah.. coti sekolah kan?? hehehe..

Lin O said...

omg! aznee! thx a bunch for this post!! haha! ni i tmbh syg kt u ni! hehe! thnk uuu dear!! :DD

a.z.n.e.e said...

linda O:
hehehe.. tq. that's juz a small piece of me..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails