09 June 2010

The best way to flaunt your BODY!

tadi bawak mak g klinik.. sambil menunggu.. baca majalah... then, tertarik dengan artikel nih!



jom!

1. SHOW-OFF YOUR FIGURE

2. SHOW-OFF YOUR BACK


3. SHOW-OFF YOUR SHOULDER



4. SHOW-OFF YOUR LEGS


5. SHOW-OFF YOUR CHESS


6. SHOW-OFF YOUR BUTT



hum... lantak kome le nak show off macamne pun... aku show-off depan abang kash udah... huhuhu...

p/s: some said : lebih baik keadaan kita yang serba kekurangan ini... daripada menjadi yang perfect seperti mereka.... kalo kita ada pinggang yang ramping, tubuh yang seksi, kulit yang putih gebu... mungkin kita lagi hebat dari mereka.... humm.....


7 comments:

senandung semalam said...

betol ape yg awk ckap... stju sgt ngan p/s awk..hehhee

lan said...

syukur dgn apa yg Tuhan bagi pada kita..

a.z.n.e.e said...

SS:
hehehe... some said.. bukan saya.. saya mengambil pedoman kata2 dorg je.. huhuhu...

lan:
ya betul...!

jejaka anggun said...

dah tajuk entry pun flaunt yr body sesuailah tunjuk sana tunjuk sini. kalo dah pakai jubah tutup litup tuh bukan flaunt yg body tuh flaunt your jubah.

anyway, lately nih dsah x faham makin ramai budak pompuan bertudung tp pakai baju shortsleeve, skinny jeans or skimpy dress...

masalahnya, aurat bukan pada rambut jer... hmmm....


ps: perlukah aku buat entry yg begini utk direnungkan bersama?

nuri lestari said...

xsemestinya kalo cantek molek tue tuhan bagi saja2... sebenarnye org tue pun tengah diduga Allah.....


nak tengok samada, dia masih ingat lagi ke tak pada Allah... jadi, beringatlah selalu... bukan bermegah2!

Queenin Murni said...

hmm... kalau di summarize kan semua tips ni, jawabnya kena pakai bikini je la jalan2. hahahahah! dah semuanya dia suruh show off..

tapi tudung boleh pakai kot, sebab dia tak suggest pon show off your hair.:P

a.z.n.e.e said...

JA:yes.. go go.. sambung entry ni k..

nuri: eh, betul la ckp awk.. kan? pun sedang diduga!!


munek:
pakai bikini yea? hahahaha... atas tutup!!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails