09 June 2010

AWARD CREATIVE BLOGGER™ a.k.a eddyboyz86

seronok sangat dapat Award yang paling canggih!! super duper canggih dari Eddyboy86...
award ni ada meaning dia tertentu.. sesuai sangat2!!! sebab setiap kali kita buat sesuatu mesti ada tujuan tertentu kan?? macamtu jugakla bila buat design... mesti ada sebab dan musababnya... humm.. dah macam bersyarah pulak... tp itulah realiti dan sama seperti apa yg lecturer MMU saya katakan dulu..


so, katanya:





PENSIL YANG BESAR
kesenian yang begitu peka terhadapblog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM BERGERAK TANPA HENTI
menunjukkan AWARD ini diforward kepada bloggist yang betul-betul layak menerima.


LOGO BULAT BERKELIP-KELIP
jika diperhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. Ini membawa makna anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.




sincerely, minggu ni adalah minggu ke-2, saya aktif blogging.. atau erti kata lain, jadi blogger yang sebenar.. blogger yang keluar dari dunia sendiri... walaupunsebenarnya, dah setahun sudah wujud tentang A.Z.N.E.E..
jadi, rasa sangat2 terharu.. bila baru kenal dgn ramai blogger di luar sana... dan tetiba arini dapat award yang canggih dan meaningful mcmni... so, tqvm utk Eddyboy86..

so, award ni saya forward kepada:
1. Emila Yusof : illustrator Malaysia yang terhebat di hati saya!
2. TTT : hehehe... memang suke kat blog TTT..
3. Lindonut: muda dan kreatif!!!
4. Aku Pelukis : sangat suka lukisan dia.. rasa mcm bukan kat Malaysia..
5. Jejaka Anggun: u guys should read his book!
macam tak cukup la pulak!! xpela...

5 comments:

モddyß♥γz86® said...

jutaan TAHNIAH kerana menerima ANUGERAH yang sangat berprestij ini ~ tingkatkan lagi prestasi dan mutu blog anda ^^, sememangnye anda layak menerima AWARD CREATIVE BLOGGER kerana kreateria blog anda yg advance..... keep it up and keep in touch ok

a.z.n.e.e said...

hehehe... tq eddy!

TTT said...

tq sis!!
muah2!!cyg sgt4..hehe :)

a.z.n.e.e said...

TTT:
urw.. :))

jejaka anggun said...

tenkiu...

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails