22 April 2010

Why I'm Not Around???!!

lamanya tak update blog...

too many things happen disekeliling... jadi, tak sempat nak tulis apa yang nak ditulis.. walaupun banyak, tapi mcm dah blur je bile ada kat depan lappy ni...

okla, make it short!

Khamis:
Start sakit mata lepas g Ko-Ku.. dan selepas berjimba2 dengan inner color yang baru sampai tuh.. terus pakai g sekolah! hehehe...

Balik dari sekolah, mata dah start membengkak!




Jumaat:
3 am terjaga... mata sangat panas! dan bentuknya semakin sepet! kelopak mata langsung tak ada.. huhuh.. membengkak gitu!

6am bangun... memang dh xle bukak mata... abang kash tak bagi g sekolah sebab takut sakit mata.. so, decided nak tumpang cikwan n cikli sebelah umah aku ke hospital... nasib baik pakcik n makcik aku keje kat hospital.. so, xpayah la drive ke sana.. nak drive mmg tak konfiden dgn pandangan mata yang terhad dan sakit!

So, hari Jumaat aku mc! Streamyx kat umah mak no connection sbb outrange satu Malaysia! adoi... no blogging!

Petang ke jitra pulak! Follow mak n adik ke sana... Sebab Isnin, Perak coti dan aku plan nak g amek sijil BTN n induksi untuk proses pengesahan perlantikan jawatan!




Sabtu:
Maxis bbrand abang long pun xle guna!




Ahad:
Ikut adik ke UUM.. igt nak guna wireles... damn! xle pakai guna... masuk password n id invalid! Gagah ke CC di Changlun... pun katop jugak! no blogging lagi!

Isnin:
Pagi2 ke Perlis... Setel amek sijil... ke Padang Besar pulak... Shopping yang tak berapa sakan... Tak sakan2 pun, beli brooch sahaja dah RM58! ape da....

Pukul 6 ptg sampai Ipoh... Abang Kash amek kat Gopeng sebab nk g jmp supplier TricaJus... lepas tue, balik kampung sat... Tengah malam baru sampai umah agam! So no blooging jugak!




Selasa dan Rabu:
Struggle siapkan data ke PPD! Glad 100% murid 6 tahun lulus ujian ni... Alhamdulillah...



Khamis:
Here i am!!! Blogging again!



Rindu nak baca blog korang n bagi komen...
Rindu nak tunggu komen korang semua!!



Nice to be here again!
And tak sabar nak upload butang2 di blog Prasekolah! Hehehe... Ada lagi versi lain yang sedang menanti!!!


14 comments:

~ As ~ said...

ni mesti inner dari ili ni...gmbar mana nak tgk la...

a.z.n.e.e said...

As:
ooo... gambar lupa la nak upload.. gmbr dgn inner color tue yg mcm kt bawah.. inner lain x amek gmbr lagi.. hehehe..

yangyuyu said...

oo patut ko senyap sunyi..hehe..

aku pun lama gak menghilang..bukan sebab takde internet connection tp sakit belakang ..kenalah kurangkan menjunkies..

a.z.n.e.e said...

ummie:
huhuhu.. a'ah... ko pun dh lm x update... pastu pulak si mylook wat hal pulak!

Razzi said...

akkkk...
sab2 nie pnyer magic show,
akk jgn lupe tngkp gmbr adk
n rekod vdo magic adk ..
pas2 upload kt blog akk
ehehe :D

alfa juliet said...

memang lama ko tak update blog...pas ni update lah banyak2...

tq atas guidance butang ko tu..aku tak sabar nak ajar ana

a.z.n.e.e said...

adik,
itu kompom!

azza:
harus ko excited.. hehehe... aku pun excited nk bg ko merasa apa aku rasa!

jejaka anggun said...

sabar lah eh... dugaan allah tuh. ahaks!

a.z.n.e.e said...

hahaha... mcm beso sgt je masalahnye yea!

Cikgu ILi said...

Aku rindu kat ko Jonny....
Aku tertunggu-tunggu tapi aku agak ko bz.

silvertech said...

aznee...streamyx aku sudah ok...nanti aku buat entri...hehe

a.z.n.e.e said...

ili:
Insyallah aku buat entry pasni.. pasal uum... hehehe

nadia:
hehehe... pasal streamyx pun boleh buat satu entry kan? mcm entry aku nih.. entry sengsara xde internet!

zafi said...

uhuhuhh saya juga busy yg amatz

a.z.n.e.e said...

hai, zafi.. update la selalu... nk tgk gmbr lagi!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails