09 April 2010

no entry ke tiada entry??!!

no entry yg menarik dari Tentang Aznee buat masa ni..



sebab dia tgh bz buat blog baru...





p/s: tapi mama jon masih lagi ragu2 nak launch ke tidak blog nih... mama jon takut kena marah dgn papa casper! huhuhu.... papa casper cakap, "nak biz boleh.. tapi jangan bila tensi, marah2 abang ok???" hehehehe... awal2 dah kena warning macamner nih??

5 comments:

yangyuyu said...

nak bisnes kena ada ciri2 uasahawan, yg paling penting sabar, kreatif dan sanggup ambik risiko...

selamat berjaya:)

a.z.n.e.e said...

huhuhu... tq Ummie atas kata2 semangat ko tu...

Linda Hussin said...

Hahaha Jonny. Kelako aku baca entry yg ni. Sbb ape? Sbb ayat Papa Kash tu serupa ngan ayat Joe... hahaha

jonny! said...

hehehe..
ko pon kena jugak ke linda??

sbb marah sbb deme pun kena bekerja keras sekalik! hehehe..

Linda Hussin said...

Joe skang ni amik kontrak basuh baking tools.. hahha

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails