09 March 2010

kejenye mengedit mcm dh xde keje lain...

tak tahu ape dah jadi dengan laki ku @ suami ku @ pacar ku itu!!

sejak seminggu dua ni asyik dok edit gambar aje kejenya.. kalo edit cantek2 aku x kesah la.. xpon tolong aku edit buat design ke kan?? bole la datang duit.. ini edit pastu kasik post hangat kat fb.. bikin semua orang nak tercabut tali pusat... huhuhu..

kalo tak caya... tengok dan baca qoute untuk setiap gambar... ok..

Gambar semasa buat haji tahun 2020..... hehehehehe


Nantikanlah Kemunculan Kami Di Pawagam Berdekatan Anda????
Harga Tiket RM 28.00. Filem yang Termahal Di Malaysia memakan kos pembuatan Sebanyak RM 9 Juta. Tengok Jangan Tak tengok.


Dulu Cita-Cita Aku adalah!! Ingin Jadi Seorang Superman! Sekarang telah terbukti Aku lah Superman Itu... HAHAHAHA...

ada lagi gambar2 lain.. tapi dia dh delete..

ade jugak isu2 hangat yang aku x boleh blah... seperti di bawah:


1.

kentut siapa lagi busuk??!!! kentut orang perempuan ke atau kentut orang lelaki... Mari kita bincangkan topik ini...?
Wanita kentut lebih kurang bilangannya dengan lelaki. Cuma lelaki lebih berbangga apabila kentut. Bilangan kentut antara individu mungkin berbeza tetapi ianya tiada kaitan dengan jantina. Jika seseorang wanita itu kurang kentut, maknanya dia lebih rajin menyimpan kentut dan melepaskan dengan isipadu gas yang lebih banyak per kentut.

Adakah
kentut lelaki lebih teruk baunya dari kentut perempuan? Kajian saintifik menunjukkan kandungan kentut perempuan mempunyai konsentrasi gas berbau yang lebih tinggi dari lelaki. Tetapi kentut lelaki mempunyai isipadu yang lebih besar. Ini akan menyamakan kedudukan lelaki dan perempuan yakni bilangan molekul bau yang sama bagi keduanya.

2.


Petua Awek Muda!!!!! Nak Tahuuuuu... Hummm.. Humm.. Bangun Pagi Jeaaa.. Mulaa2 Cium Bau Ketiak Sendiri.. Tak Pecaya Cuba Lah..!!!..

3.


Jika anda Stressss... Streeesss.. untuk meredakan stresss anda.. cuba cara ini..>>>? Sedut bau cekam kaki anda.. inshakallah.. stress anda akan hilang.. tak caya.. cube dahulu.. hummm..

huh?? kepala aku pun sudah fening... fening2 lalat mahu layan ini orang lah!!

p/s: apsal la laki aku ni jadik macamni... huhuhu.. dulu time belaja aku takut gile nk tegur dia kan... muke siyes je.. bila dah kenal, asyik gelak je aku... huhuhu...

patutla budak2 umah aku dulu asyik dok sms dgn dia.. pastu "hehehe.. abg kash ni lawak la... abg kash ni kelakar la...." sampai aku naik muak.. hahaha.. skrg aku hari2 ngadap dia dan dengar lawak dia... huhuhu...


10 comments:

tengku-juh said...

huh??

jejaka anggun said...

cium cekam? yuck!!!!!

Anonymous said...

weh.hoi.hoi.ooooooooooooo.apa nie! dok letak gambor tue..

yangyuyu said...

hehe cute mute le...:)

casper said...

glamor aku!

Mrs. Zuki said...

Jonny, lawak betul la laki ko.
Orang muke serius kalau buat lawak mmg luarbiasa tau.
Ada ramai kawan aku muke serius tapi punye la selambe bila buat lawak...bile org lain gelakkan pun dia buat toya je.

a.z.n.e.e said...

tengkujuh:
ape yg huh??

jejaka:
yukkk like socksss busuk!

casper:
hehehe.. jgn marah yea abang... hehhe.. gotcha!

a.z.n.e.e said...

ummie:
ape yg cute?? lelaki yg berkaki cekam tu ker?? hehhe..

ili:
a'ah betul la ckp ko kan?? muke serious jer.. buat lawak bukan main.. pastu wat toya jer.. ramai org komen dlm fb dia terpinga2.. biar betul poi mcmni ek?? hehehe..

lantak kome!

Queenin Murni said...

ahaha.. rajinnyaaaa mengedit..

best la dpt husband suka bergurau, happy jek manjang..


yukss unt gambar cium ketiak tu. hehe.. tp sy rasa, abg last tu bukan cium cekam, dia tak nampak nak keluarkan selumbar kot tu.. :P

a.z.n.e.e said...

eh, yeke...

ke kaki dia yg ade cekam tu ade selumba sekalik?? hehehe...

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails