16 March 2010

Al-Ikhsan di Kampar!!


ini cerita basi.. tapi tak kesah la ek... kalo tak citer.. langsung jadi pekasam.. simpan je tak cerita2 kan??
hum... aku sangat berpuas hati dengan perkembangan pekan Kampar sejak dua menjak nih...

selepas negeri Perak declare tambah lagi satu daerah iaitu Daerah Kampar dan bukan daerah Kinta Selatan lagi.. so, dh macam2 kemajuan2 sekarang.. dan bertambah glamour bile mcm2 isu keluar pasal kampar kat dalam paper n berita.. huhuhu..
latest yang aku suka adalah Al-Ikhsan telah dibuka di Kampar.. dekat dengan area Tesco... yea!!
bagi orang2 yang macam aku yang minat sport outfit memang ibarat syorga!! selain aku meroyan! adik aku jugak meroyan!! serta adik2 sepupu aku... after opening aritu kami dah serbu... hehehe..

dalam kemaruk xde duit tue.. sempat jugak aku rembat sehelai t-shirt long sleeve!! hehehe.. adalah amat susah untuk cari t-shirt long sleeve yang berkenan di hati dan selesa... serta ada saiz aku kan?? hehehe... so far, memang aku ade banyak long sleeve t-shirt dari nike dan adidas! dan favourite aku adalah nike!! dari atas sampai bawah... t-shirt, sling bag n sneakers...

fanatik ini sampai sekarang masih membara dan abang kash pun x pernah halang... as long as, aku masih menutup aurat kan?? selalunya design yg aku pilih mesti ada tag yang pelik2 atau corak yg simple tapi menarik..

alamak, dah melalut pulak... oklah juz view gambar ajela... tengok aku jadi model brand2 tadik ek... hehehe... model cilik!! hikhik...



Al-Ikhsan Kampar!

me n my fav sneakers... susah dah nak carik design mcmni skrg... dulu aku beli kat Nike Woman MidValley... 6-7 tahun pakai tak rosak pun.... sayang sangat!! tapi sekarang aku dah buang masa kat maktab dulu sebab dh rosak... huhhu.. sedih!

ini fav ladies -t-shirt aku.. ringkas.. ada gaya.. serap peluh.. hanging dan comel!!! tapi sekarang dah sendat sket.. ades.. sayangnye!!! aku beli baju ni masa kat OU...


ini sling bag adidas.. simple.. tapi corak depan dia cun!! gambar buluh!! dan ada 3 calit along the bag!!



latest me... still dengan outdoor sport wear tapi dengan shawl pulak skrg!!! still match kan??

ada lagik gambar yg lain.. tp ada kat dalam pc.. xpela, gambar tue biar aku buat pekasam ajela.. huhuhu...


p/s: aku try jugak dressing ladies.. tapi tak ngam dengan aku.. tak ngam dengan gaya aku yg aktif dan tak ngam dengan jiwa aku!!

8 comments:

O Ena O said...

mike org perak ke? belah mane dok kampar? teman org bidor..tp skang meranto keje kt kolumpo..

alfa juliet said...

kalau ko perasan harga kat alikhsan lagi mahal dari kedsai nike n adidas...jadi aku memang beli terus dari kedai adidas kalau aku nak barang adidas...tapi lepas ni maybe leh try beli tshirt mcm ko..nampak cantik..hehe

yangyuyu said...

aku pun suka nike dan adidas...sama ngan husband aku..

Mrs. Zuki said...

Aku dah retired..tak menjadi perempuan sekarang..eii nak muntah rasenya dengan diri sendirik.
Ok la Jonny..selagi ko selesa..daripada ko cuba menjadi org lain dan rase kekok.
Ehh..serius aku tak tau kewujudan Daerah Kampar..thanks Jonny..kalau tak sebab blog ko, aku tatau.

teng-kujuh said...

tak sangka ade pompuan minat dgn adidas etc.. but i guess it's suit u..

a.z.n.e.e said...

Ena:
oh yeke??? org bidor... sy mmg org kampar.. dulu merantau jugak.. skrg dh menatap kat cni jugak,.. huhuhu...

Azza:
aku tak tetap nak beli katne.. merata aku pegi.. mane yg morah @ sales + ada duit + berkenan.. br aku rembat!! lgpun outlet susah nk sales... kalo ade pun, sket je.. kdg2 small shop bole bg lg byk less tau.. hehehe..

a.z.n.e.e said...

ummie:
yup.. mmg sgt best!

ili:
a'ah perak dh ade 10 daerah dh skrg.. bukan lg 9.. huhuhu..

yup, lebih baik aku jadi diri aku sndr kan??

teng-kujuh:
ada... ada ramai.. and i'm one of them... huhuhu..

jejaka anggun said...

kalo x suke dressing cam ladylike, apa kata cube pakai songkok....

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails