28 February 2010

"You've Got Style Contest"


alamak, macam mane nih??

aku pun tak tahu macamne boleh terasa nak join contest nih...

mungkin terpengaruh dengan kawan2 yang dah join kot contest nih... ili, ummie n mr.bam... korang telah berjaya membuka pintu hati aku untuk join...

huhuhu.. oklah... anggap sahaja sebagai suke2 kan??

mari kita click Eyndas Diary untuk lihat apa yang adaa..

aku suke blog nih sebab ada banyak gambar2 yang cantek... dan pemiliknya pun cantek... hehehe...

gambar ni tak la sehebat mana... cume aku rasa gambar ni ceria sahaja... huhuhu... ada bantak warna-warni... plus bersama picoolo yang berharga tuh... hehehe..

kepada sesiapa yang nak tahu tentang contest ni boleh la click banner kat bawah yea...






13 comments:

eynda said...

Aznee dah klik kat follower?? Sebagai syarat je nanti yg lain merajuk pulak hihi...nanti update me k :-) Thanks sudi join... :-)

a.z.n.e.e said...

oo... sudah... sudah join jd follower.. tq...

yangyuyu said...

tahniah kerana aku berjaya menarik ko dgn ili..malu2 pun join jugak kan..hehe

selalu aku sorang je yg masuk..malu gaks..mcm syok sendiri je ade..skang aku dah ada gang!!haha

yangyuyu said...

weh gambar ko memang ada style lah...mesti leh tercalon top ten nih

jejaka anggun said...

walawe.. stylo siot tiup trompet.

eh tuh trompet ke bongo?

Mrs. Zuki said...

Wow Jonny...mmg lain dari yg lain gambar ko.

Haah Ummi...ko punye pasal la....jom kite malu sama-sama.

lan said...

aik cikgu kecik pun join jugak ke?? cikgu dh tukar jadi model ka??

a.z.n.e.e said...

ummie:
persaingan sengit je aku tengok.. huhuhu... ni dh berjangkit dgn ko.. pasni ketagih pulak,, huhuhu... ada contest info aku tau... lalala.. ahaks..

jejaka:
trompet tue namanya piccolo la.. hehehe...

a.z.n.e.e said...

ili:
a'ah.. habis la kita pasni... dh hilang kemaluan.. eh.. hehehe...

lan:
a'ah.. lagik kecik lagi mahal beb!

tengku-juh said...

good luck!

n4dh!3r4 said...

salam kak, sy kwn rini. da vote akak dah utk contest cam best neh. kalau tau leh join gak. hee. kena wat byk promotion lg tau. all da best!! (^__^)v

a.z.n.e.e said...

tq!

a.z.n.e.e said...

n4dh!3r4:
oyeke... hum.. mesti selalu join contest ek?? xpe.. nesttime ada peluang, masuk ek... tq sbb vote!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails