11 November 2009

rezeki...

entry ringkas dan padat!!

rezeki no.1:
alhamdulillah ade org belanja makan kfc malam ni,.. kami makan x angkat kepala.. seorang 2-3 ketul kfc.. metaseh yea menantu mak aku sorang nih!!




rezeki no.2:
jumaat lepas, aku terima GDex yang menghantar voucher rm100.. dan en.suami dapat rm300.. Alhamdulillah... shopping surpreme!! nak beli ape yek!! nak beli brng2 umah la kot... beli sudu, garpu, sabun, tudung saji semua lah!! jimat duit aku!!

rezeki no.3:
kredit kad sudah pun sampai 2 mggu lepas.. baru guna rm50 untuk isi minyak.. itupun untuk aktifkan kad tuh.. Alhamdulillah... mintak2la ia boleh membantu disaat2 aku kegersangan... huhuhu...

rezeki no.4:
semalam dapat kol... yepiii... kami dapat voucher free holiday 2H 3M... parcel akan sampai plg cepat 7 hari, ataupun plg lama 14 hari... last year aku dapat kol dr Swiss Garden.. pun free holiday... tapi masa tuh, aku kat maktab xsempat nk gunakan... tambahan pulak lagi sebulan nk expired dah masuk bulan pose pulak.. kalini kita rebut peluang yea, yang...!!

oppss ya, privilage card yg aku dapat ni pun boleh dapat diskaun 5-50% kalo g shopping, untuk hospital@klinik, hotel etc.. Alhamdulillah.. rsanye as customer kita boleh memilih dan guna duit wisely... kad ni pun elakkan bayaran rm50 yang dikenakan dalam budget baru2 nih...

Alhamdulillah semua rezeki dari Tuhan...!! Syukur..

p/s: betul orang cakap, pas kawen mcm2 rezeki datang.. kadang2 rezeki yang tak disangka2... yang belum kawen, jgn kecewa dgn statement di atas.. Insyallah giliran anda pun akan tiba.. cume lambat atau cepat sahaja... Insyallah.... me doakan untuk korang sume jugak... all the best for all of u...

4 comments:

jejaka anggun said...

kongratulasi!

yangyuyu said...

tumpang happy:)

yan said...

terima kasih pada tuhan!

a.z.n.e.e said...

terima kasih pada semua!!!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails