09 November 2009

cantek..

aku suke tengok dorg.. canteknye..

1. tiz zakyah


walaupun dh satu malaysia dah tengok gmbr seksi dia tuh... tapi nampaknye masih x dapat melawan impak citer "nur Kasih".. hum.. best giler citer tuh.. bermain dgn perasaan.. geram, marah, sabar, sayang dll...

kalo x sempat nk tgk kt tv, aku mesti tgk kat cathup tv.. best giler!! tgk ulang2 kali tiap2 hari pun xpe... pagi td, tiz dtg tv3.. wow.. mmg lawa la dia.. even, withou make-up.. dikatakan penonton tgk nur kasih 100x ganda dari rancangan tv yang lain..

huhuhu.. mulai 10 nov, nur kasih akan kuar setiap kul 7.25 petang.. non stop tanpa iklan.. dari selasa-jumaat selama 25 minit sehari.. kompom aku nak tengok!!yang sedihnye, nur kasih tinggal 3 episod je lagi?? huh?? 3 episod jer lagi?? alaa... macam x puas aje..

2. scha



suke giler tengok scha.. tambah watak dalam awan dania.. sempoi, selamba badak, cantek of coz... bile tengok scha dlm citer tuh, teringat masa zaman brutal aku dulu... hahaha.. lebih kurang la .. tpi aku xde la teruk sgt sengalnye mcm scha dlm awan dania2 tuh.. aku sengal2 sopan sket jer.. hehehe...

3. yuna




lagi sorang yang aku suke.. tetambah lak dia spesel sebab pandai main gitar.. dia sangat memang best!! bukan semua pompuan boleh main gitar, kan?? lelaki ramaila..

lagipun, aku memang sangat suke tengok live band.. mengasyikkan... tetambah kalo dorg main muzik akustika.. not me alone yang suke live band.. adik aku pun suke.. sangat layan kalo ktorng g tengok.. walaupun berdua jer..

aku rasa, aku start nak pakai shawl sejak tengok dia la... dulu pakai tudung lilit biasa jer.. sekarang dah sakan... dh mcm2 warna ade..



korang suke sape??


aku suke la tengok pompuan cantek2 nih,.. tapi bukan seksi.. manis ada... jeles.. rasa macam nak cantek mcm dioang jugak..

aku btau en.suami.. "abang, boleh x sayang nak belajar pakai make-up??" "xpayah pakai make-up pun dah cantek, sayang... janji pandai menggayakan baju yg sesuai jer.. rambut jaga.. muke berseri.. okla..."

ala.. tapi masih mcm insist nak g belajar pakai make-up jugak.. saje nak melawa.. nak try pakai make-up g sekolah, boleh?? nak nampak cun2.. cantek2 mcm dorng... terasa mcm nk g facial, nk mandi susu, nak pakai susuk... oppss.. tersyasyul..

p/s: nak jadi cantek pun, untuk sang suami jugak, kan?? kita cantek, dia jugak yang untung...

6 comments:

jejaka anggun said...

oke lah tuh. pakai mekap biar nampak berseri. nnt laki tgk, geram jer. ahaks!!

yan said...

aku pun nk tgk nur kasih puas2 hati2 pasni.. ni yang tak sabar ni..

a.z.n.e.e said...

JA:
haaa.. betol2.. itu belum pki seksi2 lg tuh... hahaha..

yan:
ya mari kita berjemaah melihat nur kasih..

qistory said...

kat kolej aku, students melaram kalah lecturer...sampai org konpius igt aku students...the very blend in ye...kikiki!

Mrs. Zuki said...

Jonny,cantik itu subjektif..artis banyak duit..sebab tu diorg jd makin cantik..

a.z.n.e.e said...

balkis:
yaaa.. betol... girls skrg sgt bergaya n aku sgt jeles...!!

ili:
hahaha.. aku pun nak cantek jugak.. so, kena jadi artis la kot... hekhek.. boleh??

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails