05 October 2009

Warning!!!


aaarr...
mimpi ngeri...


mlm td aku dpt minpi ngeri...
dalam mimpi itu... aku mimpi, aku dapat warning...

"Sila update blog anda!!!!!"

bangun2 tdo jer... terus teringat.... hati berdebar2...
tapi xtau nk update ape.. sbb kelam kabut sangat...

hari dh tengah hari... tp blog x update lagi....
aku xnak kena warning lagi!!!

so, aku update ajela.. ape2 aje yg aku ada...
aku cume ada gmbr terkini di bawah sahaja....





p/s: malam karang, sang mimpi jangan warning aku lagi!!! aku dah update blog!!!


warning utk semua:
jangan bosan bukak blog aku yg x update dan up to date langsung nih...
ada banyak nk citer.. tp xsempat jer... huhuhu...

8 comments:

yan said...

wei..
ko dh xde keje dh ke?

hahahahaaaaaaaa...................................

yangyuyu said...

lubang hidung yg menjadi pujaan hati

sHiKaZiKi said...

nie la kli prtme aku dgr ade mmpi swoh update blog ..
x pnah dibuat owg !

hehehe

=)

a.z.n.e.e said...

yan:
sape kata aku xde keje.. mmg inilah keje aku!! fulltime layan blog!!

ummie:
xsangkakan?? idung aku pun beso jugak.. hehehe..

adik sizuka ke ape ntah:
itula... selalu2 la jengah cni.. byk benda pelik tp benar katcni..

Mrs. Zuki said...

Jgn la aku pun kene mimpi mcm ko..ngeriiii!

a.z.n.e.e said...

ili:

itula.. teruk kalo ari2 mimpi mcmni... xlarat aku nak layan.. hehehe.. xlayan aku nk buat idung mcmtuh lg.. hehehe..

lan said...

yarabi..

ini lawak ke hape??!!

a.z.n.e.e said...

lan:

hape?? saje je aku bosan kat opis en.suami.. dia wat keje aku wat hal.. hehehe..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails