18 October 2009

Sudah Siap..

ya.. itula dia... kalo menunggu memang lama... lima minit pun rasa macam sejam... hem... penantian menunggu umah agam siap.. memang menyeksa batin.. walaupun dua bulan jer... sekarang kitorang dah beransur seksanya menanti umah agam siap.. sebab ianya sudah pun siap..
Alhamdulillah... Berkat rezeki datang dari Allah.. akhirnya kami memiliki sebuah rumah sendiri... At last...
Insyallah, dalam minggu ni barang2 umah akan start masuk... Kunci umah pun dah ada ditangan... Kelengkapan elektrik akan dipasang arini... kipas, lampu hiasan, lampu downlite... semua la...
okla gtg...

p/s: semua comment akan di reply kemudian yea.. sbb aku sgt bz... ni pun main upload jer.. mggu ni aku kena g besout bwk budak pra ke karnival peringkat daerah.. huhuhu... byk benda nak siap... plus aku yg bz nk masuk umah pulak.. mmg x sedar diri... plus jugak aku yg mcm nk demam... pun begitu sempat lg mlm td g Majlis Pelancaran 1Malaysia!! oklah.. nnt citer lg yea... daaa...


..selamat datang...



... umah cik wan yang dalam pembinaan pulak.. selepas umah ktorng.. cikwan pun guna kontraktor yg sama.. Alhamdulillah servis yg dia bagi pun ok... brg berkualiti dan keje pun kemas...


11 comments:

lan said...

bile boleh dtg nih?

Mrs. Zuki said...

Alhamdulillahhhhhh....
Cantiknya umah..Tak sabar nak pegi.
Ye..aku pun sedang menunggu sesuatu yang menyeksakan..
Tapi yg aku tunggu tu takkan kunjung tiba..
Aku terseksa..huhu..

daytona's driver said...

nak makan free!!

Noraishikin Mohd Salleh said...

alhamdulillah...buat house warming jgn lupa jemput k..tumpang gembira sbb dpt tgk perkembangan umah ni dr umah lama dirobohkan..yaay dah siap :p

jejaka anggun said...

congrats...bile lah saya nak ada umah sendirik nih....

a.z.n.e.e said...

lan:
huhuhu.. bile?? Insyallah akan diberitahu yea...

Ili:
tq.. apa yg seksa tuh?? umah ko pun cantek jugak ili...

a.z.n.e.e said...

daytona :
nak mkn free?? nnt yea??

cikin:
tq.. Insyallah yea.. tunggu...

jejaka anggun:
xpe.. sabar.. Insyallah the time will come.. cume lambat dgn cepat jer.. rezeki masing2, kan???

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak...besar tu rumah aznee tuh....

a.z.n.e.e said...

hai kak.. mama Aqilah..

Alhamdulillah rezeki Tuhan bagi..

Anonymous said...

Salam
Cantik rumah. Berapa keluasan dan kos keseluruhan. Teman nak buat rumah dah ni, tengah congak budget.
boleh beri info ke info2me62 at yahoo, kalau tak keberatan le

a.z.n.e.e said...

terima kasih.. Insyallah sy akan email nanti.. tq sbb jengah ke sini..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails