14 October 2009

mood rilex..

hakikatnya sangatlah tensi...
tapi malas nak dipanjang2kan...


usaha2 keras sedang dijalankan... tak A, B, tak B, C...
walaupun servis insurans mcm hampeh..

dah sebulan aku fax surat mahkamah, tp senyap jer...

dah dekat 2 minggu aku kol, x angkat2 phone.. dia boleh trace ke no.hp aku nih??
hebat betol line opis c***-abiba nih...

hem... maybe aku kena turun KL, oj.. sbb isi borang ape ntah...
kenapa kena g KL?? sbb semua branch dah dikatop... so, urusan semua buat di HQ...

ades...


esok, aku kena kol dorg balik sbb staf yg handle claim ni coti pulak...
aku pun malas nk marah2... sbb dorg yg akan cover aku nnt, kan?? lgpun, aku masih melatih diri aku dr anger dan tension... matlamat untuk mengandung harus diteruskan jugak, k...

untuk menghilangkan rasa tensi yang sedang disorokkkan ni... meh kita view gambar anak kucing kat kampung en.suami yg baru 2 mggu lahir.. jalan pun hogeh2 lagi... dah besar sket nanti, ktorng kena buang pulak anak2 kucing ni mcm sebelum2 nih... ades.. dah dua kali dalam tahun ni, Wiwin beranak, ok... hum.... produktif giler..


p/s: manusia mengandung 9 bulan, kucing mengandung 2 bulan jer... lompat sana, lompat sini, rilex jer... x gugur pulak yea??


6 comments:

jejaka anggun said...

rezeki kucing....

Ms J said...

tomeinyer.. nak yg mata biru tu!!!!!!!

Mrs. Zuki said...

Jonny...aku suke p/s ko tu..
Bertuahnya kucing..dah la 2 bulan..
Sekali bersalin ..banyak ekor pulak tu.

a.z.n.e.e said...

jejaka anggun:
a'ah.. nyawa pun depa ada 7..

jaja:
nak ker? mehla.. kalo x, mmg nk buang pun..

ili:
huhuhu.. itula kucing... senang aje nk ngandung... setahun 2 3 kali ngandung pun boleh...

Mrs. Zuki said...

Aku pun mau...sekali bersalin dapat 3 anak..hehe

a.z.n.e.e said...

a'ah.. aku pun..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails