01 October 2013

Pavilion PC by Hewlet Packet

Desakan kerja dan workload memaksa aku membeli satu lagi PC..

Hajat di hati sebenarnya nak beli lappy aje.. Tapi macam boring, sebab sebenarnya kami dah ada 2 biji lappy di rumah.. Cuma masalahnya sebab screen kecik, rasa tak puas nk buat keje dan masalah malas  sebab tak dak external hard disk.. Sebenarnya ada tapi dah hancus... Huhuhu..

Jadi masa jenjalan di Yik Foong, terberkenan kat PC ni... Hum.. lain dari yang lain dan latest design la kot buat masa ni..

Actually bentuk teknologi dia mcm iMac.. cuma lain la sket lebih nipis... iMac tu pun sama gak mcmni.. All in one.. drives, cpu, wireless semua dh build-in.. Canggihs tak?? Hahahaha...

Selalunya kami berdua ni, kalo dah berkenan tu senang aje.. Terus aje beli... Sengih-sengih, tanya hitu hini, beli ajelah! Nak tunggu ape lagi? Tak kuasa nak datang balik survey2 gitu.. Buang masa aje, terus grab lah!

Jadinya, macam inilah rupenye Pavilion Pc ni...



Kalo korang ada extra duit, bole beli processor i5.. grafik lagi cantik dan kalo nak  lagi canggihs, beli yg touch screen... Hehehe.. Harga dia malas la nk cakap, sebab aku bole beli sebijik tivi bersaiz 50 inci !

Tivi 50 inci tu dah la memang idaman hati kalbu kami.. Jadi, jangan lawan tokei, lenkali ada duit baru beli tivi gabak tu pulak..

0 comments:

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails