30 January 2012

Penanti Suatu Penyiksaan...

Terseksa rasanya...
Sakit hati pun ada..


Bukan ape, kami baru je upload new stock SongketModen on 25th Jan.. sempat 1 hari amek order.. the next day,  sempat beberapa jam sahaja, web buat hal x bole bukak... lepas buat report, dia ok balik...


Lepas tue, tengah syok2 orang bershopping, zasss... Dia buat hal lagik...


Web developer pulak pegi holiday.. Tak dapat dihubungi... Kol tak angkat, then putus... sms pun x masuk inbox...


Sangat frust bila tengok nuffnang...



Sabtu Ahad langsung  0.. 25hb mencanak naik..
The next day on off... dan terus off..

Malas nak bising2... Nanti aku yang tensi.. Customer pun duk complain tak dapat masuk web...

Aku kol member tanya apa sebenarnya masalah web kitorang... Lepas tgk error yang keluar, masalah adalah daripada server (oversea).. Bengang mmg bengang sebab kita bayar hosting.. Kalo pakai benda free mcm blogspot ni xpela kalo dia nak buat hal pun... even sebenarnya benda FREE mcm blog ni pun, kalo x bole bukak pun, kita bengang kan?

Sebab kita ni mengHARAP...

Dan ini bukan kali pertama.. Aritu time bulan puasa, 3 minggu web x jalan... Siot kan? Time ni la org nk shopping, time tu la dia buat hal..

Hum.. Malas nk tunggu... 

Solutionnya: Tukar hosting!!

Petang ni, nak kol developer yang baru... Hopefully, janganla buat hal mcmni.. 



Kalo korang, bengan tak?? Ke steady jer??
Dah 30's ni malas la nk naik kan hangin dalam badan ni.. Sabo aje la...

2 comments:

sha said...

harusla bengang. tukar hosting!!!

a.z.n.e.e said...

ya betull.. bak kata ko jik.. HAZABEDAH!! kihkihkih

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails