27 May 2011

tablet

semua familiar dgn iPad.. sebut jer... semua tau... 




aku pun jadi amek tahu...






tapi sebut tablet, semua ingat obat hospital!






dan aku pun dh terambil satu... 






bukan sengaja nak berlumba2 kejo teknologi.. tapi dah jadi keperluan.. sebab aku nk online anytime, tak kira masa... bila ada email masuk, benda ni berbunyik!


bila berbunyik, aku cuak ! adakah ada rezeki baru akan masuk?? bila dah bukak email... syukur! dan aku akan reply a.s.a.p. siapa yang dah bayar, aku bole terus pos... even, pukul 2 petang... Insyallah esok pagi, dia dh dapat dah SongketModen yang dia bayar...


bila depa puas, aku lagi puas!




terima kasih la en.samsung galaxy tab!




kalo nk tahu lanjut, boleh klik sini.






p/s: tablet sekarang dh banyak dh kat pasaran... ada Dell, CSL, Blackberry pun dh ada... ate, kome study la dulu sket2 sebelum beli... jangan main beli aje... nanti rugi melabur besar, tapi tak reti guna...


ada pro n cons dgn iPad.. memang la canggih... tapi ikutla keperluan kome ape.. kena la tau, nape dia mahal dari yang lain... fungsinya sama sahaja... cuma branding aje.. so, in other choice.. u can switch to other brand.. with no worries.. :)



6 comments:

Ms J said...

best... aku pun dah terbeli X10. huahuahua... mmg best!
1. Suka Camera function.
2. Senang nak online.
3. Tepon lama dah umo 7 tahun. layak dah tukar baru.. hahah..

Elin said...

wah bestnyer samsung tab..mahai tuh...hehe. hatta pun da pki..tp brand ape tah..Ideous kot...:)

yangyuyu said...

wow cayalah wei...aku jugak takleh beli apa2 pun..huhu

Azhariah Zuber said...

sama dgn adik aku punya..aku tumpang gembira...

silverlady said...

ko mmg advanced bab2 teknologi nih...hehe

sha said...

best eh? tu la terpikir2 antara ipad, gtab or playbook.

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails