15 November 2010

System Onlineshopping !!!

oppsss.. lupa hendak diwar-warkan disini... yang blog Kashfee Anggun dah bertukar ke dotcom !!


Alhamdulillah ada rezeki untuk ditukarkan ke dot com!! Tq pd semua atas pelbagai advice... Tak lupa jugak untuk tok guru blogger : Bro Ben Ashaari yang suggestkan kami untuk bertukar domain..


Dan Alhamdulillah jugak untuk Abang Kash tersayang sebab support minat isterimu ini yang memang ntah bila la nk duduk diam, kan?? Asyik huru-hara ke kiri ke kanan aje... Abang Kash jugakla yang berusaha carikan programmer yang sesuai untuk domain dot com ni... Huhuhu... Tq tq!!


Dalam masa 3 hari, system onlineshopping kami siap... Tak payah tunggu sebulan dua.. Huhuh.. Itu kalo tunggu kami berdua bernanah otak nak pikir apa nak buat.. Huhuhu... So, keja dah jadi senang dan ringkas... Cuma fokus untuk amek gambar je.. Itupun untuk batch 8 yg firsttime kat website ni pun, ada juga yag tak kena.. sebab setting ambil gambar kena tukar dari cara blog dulu... HUhuhu...

Anyway, jomla singgah website SONGKET MODEN kami... Satu2nya website yang jual Songket Moden setakat ini... Batch 8 tinggal berapa keping je.. Insyallah otw untuk batch 9 dalam masa seminggu dua ni... Huhuhu...


Syukur atas semua sokongan korang!! Muah Muah!!



p/s: kepada yang berminat nak cari duit poket lebih... boleh la join jadi agen affiliate kami.. komisyen direct ke akaun.. Setiap belian customer, korang dapat 10%.. banyak tuh.. sape nk bagi... kalo rege songket moden rm330, dh dapat RM33... sape nak bagi kan?? itu baru satu order... *wink *wink

5 comments:

ecah said...

wuhuuuu..tahniah akak oi..

ecah said...

xde ke pape kje agh leh buat sebulan lebey dok kt umah ni...;p

yangyuyu said...

wah dasat niaga..siap tukar ke wordpress..congrate aznee..aku kagum ngan ko..

wah ada komisen lagik, cam MLM dah ni..cayalah

alfa juliet said...

hebat!!..ko memang serius bangat

a.z.n.e.e said...

angah:
memula ada.. tp sekarang mcm terpaksa dicanclekan pulak... ades.. sedih!


ummie:
mestila kena bagi... dorng promo tue sama jugak mcm buat keje.. so kenala hargai orgyg berjaya promo kan? sama la mcm nuffnang..

azza:
setiap apa yg kita buat, mesti buat yg terbaik! ewah!

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails