01 June 2010

Mencari saksi mangsa langgar lari!!!




dah lama tak bukak facebook... tadi bukak... terkejut dapat tag gambar nih dari kakak mangsa...



Innalillah.... rupanya adik kawan aku masa di RPS dah tiba ajalnya... tapi yang sedihnya cedera parah akibat kes langgar lagi...



dalam keadaan jauh macamni, aku tak tahu nak bantu macamne.... mungkin dengan post di entry ni dapat bantu serba sedikit... moga2 ada pembaca yang prihatin dan berkaitan untuk mencari saksi kes nih....



kesian.... Alfatihah..... semoga rohnya bersama orang yang beriman!!! dan semoga kematiannya terbela...



p/s: teringat masa zaman di hostel dulu, adik nih selalu datang... berlari comel... dengan petah mulutnya.... masih lagi jelas bayangan memori dia dengan kami dulu!!!


*** maklumat terkini dari kakak mangsa, Maizatul Isma sebentar tadi:


to all readers, tolongla sebarkan artikel ini... terima kasih...

27 comments:

kerdildesa said...

kasihan sungguh . semoga pesalah tu mendapat balasannya . sl fatihah untuk arwah .~~

nUR_rOsALiNdA said...

Al-Fatihah

jejaka anggun said...

tampal kat 7E

a.z.n.e.e said...

kerdildesa:
tq.. may he rest in peace..

rosalinda:
amin..

JA:
yeke?? wil suggest to his sister.. tq..

atty's said...

al fatihah ..amin..

Mommy Aisy said...

salam aznee..blogwalking.

takziah buat keluarga arwah. keluarga sy pun baru kehilangan seorang anak buah yg berusia 1 thn 3 bulan. kemalangan yg tidak disengajakan pada rabu lalu.

semoga roh mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang2 yg soleh. amin.

Al-Fatihah.

noor afzan said...

salam..
takziah untuk keluarga mangsa.
saya akan cuba membantu sebarkan kepada rakan2 lain.

a.z.n.e.e said...

atty:
tq atty...

mommy aisy:
oyeke.. takziah jugak... ya, semoga mereka diberkati..

noor afzan:
tqvm kerana sudi membantu..

fndrocka said...

peliklah..cemana nak cari saksi kalau takda langsung butiran yang berkaitan

a.z.n.e.e said...

awak saksi ke??

yela kalo ada org kat tempat kejadian, mgkn ada nombor plate ke.. ape ke.. saksi mcmne boleh terjadi..

Snoop said...

al-fatihah...
nanti nizam cuba sebarkan kat blog nizam ya...

Irwan Amit said...

alfatihah..

A-Y-I-E said...

di atas permintaan anda sebagai saudara islam saya, dengan ini saya akan buat entri ini.Terima kasih saudari kerana berkongsi maklumat ini

Salam dari BLOG A-Y-I-E

eNaSaN said...

al Fatihah

lan said...

alfatihah!

sHaiRA haIFA said...

al-fatihah..amin.

a.z.n.e.e said...

snoop:
tqvm atas jasa anda!!

irwan:
amin..

a-y-i-e:
mekaseh bebanyak ayie.. moga tuhan je yg balas.. semoga ada yang terlibat dan sudi membantu..

a.z.n.e.e said...

enasan,lan & shaira:
amin... tqvm!!

Ryan Valentine said...

may god bless him

ecah said...

al-fatihah..
agh baru bace entry ni..
i'll do the same as blogger2 lain..

SUPERMAMA IN THE HOUSE said...

salam semua blogger. sy kakak pada arwah yang meninggal ni. thanks semua..thanks aznee. Terharu sgt ada kawan2 di luar sana yg banyak bg support. apa yg sy boleh bgtau buat masa ni, lori yang menlanggar arwah adik sy ialah lori company DELTA HAULAGE.!! Tp msh tiada saksi yg nmpak betul2 nombr plat.Hasil selidik drebar lori syarikat lain..delta haulage ni drebar lori ni bukan org m'sia..tp dr INDIA xde lesen! mmg kalo pape jd, bos dorang suh lari..

papabear said...

Al-Fatihah...

a.z.n.e.e said...

ryan, ecah, papabear:
tqvm!

mama @ is:
byk2kan bersabar.. mmg susah nk caRI org yg bebetul sanggup jd saksi.. semua takut kena dakwa kalo salah bg statement etc.. tp ape2 pun kita berdoa ajelah semoga ditunjukkan jalan sebenar.. amin..

Tn.Punya said...

al-fatihah dan banyakkan bersabar kepada keluarga mangsa.. pastikan yang bersalah d heret ke muka pengadilan..

Mr Sang Kut said...

alfatihah

syue said...

kesiannya jadi mangsa langgar lagi. pape pun, al fatihah. semoga pemandu tu dpt hukuman setimpal

a.z.n.e.e said...

Tn.Punya, Mr.sangkut, syue:

tq for ur concernce..

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails