14 July 2009

Seronok, Syok!


salam semua...

hehehe...

harini aku bersemangat semula...

first, sebab ade satu logo dh siap.. seronoknye...
dalam kesesakan masa ni, ade satu logo tersesat aku buat...
so, ini la design nye...


logo - http://ujisweetbites.blogspot.com

company sticker

selesai.. done... lega........

second, tadi salah seorang admirer graphic aku chatting dgn aku... (katanya, bukan aku yea...) hehehe... well, dh lm kami kenal.. ktorng pernah buat kerja amal sama2... aku buat buku program sampai pukul 3 pagi.. hehehe... Programme Charity Golf 2005, mmg salah satu memori kerja aku yg best... tadi encik tue mintak aku tlg dia wat web design... huh?? web design???
alamak, dh lama tinggalkan... katanya ade 7 website kerajaan tgh waiting..
alamak, boleh ker aku buat kerja nih??? design commercial biasa boleh la aku...
web design dh lupe2 segh... hehehehe... xpela, aku pun tgh fikirkan mcmne aku nk buat...

ketiga, rahsia... hehehe...

ape2 pun aku seronok arini.. syukur dgn rezeki yg Tuhan bagi n dgn apa yg ade...

~|@a.z.n.e.e@|~

11 comments:

alfa juliet said...

dasat ko ek...bravo girl..go go

a.z.n.e.e said...

Alhamdulillah atas kemahiran yg Tuhan bagi...

Mekaseh...

Ko explore la diri ko... Gunakan hobi ko as pendapatan... Ko pon boleh jugak, Azza...

Mrs. Zuki said...

Huiyoo kegembiraan berganda..seronok aku mendengarnya..cute design ko yg terbaru ni...ketiga tu...adakah ko dah...?

Noraishikin Mohd Salleh said...

wah syioknya..im happy for u sis :)
akak pregnant ke?hee

en_me said...

ammvoiii rahsia ghitewww.. ikiki

Linda Hussin said...
This comment has been removed by the author.
Linda Hussin said...

Jonny, aku dh tgk... ok cun.. But then apa kata, kalu ko add buatkan motto sket ke; cth: "start with 1st bites" ker aper ke.. aku tak tau.. ko reka laa.. nmpk lebih sweet & lg semangat. merepek ape aku ni.. tp mcm tu lah.. heheh.. ps: aku rase ni member baking aku nih. last week resenye aku bg ko nye blog kt groups. heheh... harap2 bertambah lg rezeki ye =D buleh open table (yg ni aku plg suka) heheh

warung GAJAHPUTEH said...

sweetnyaaaa logo tu jonny....
terasa choc nya...hehe

p/s: jonny lum reply email tu lg

a.z.n.e.e said...

ili:
tocei.. tocei..

alamak, dh double meaning ke??? bukan itu maksud aku...

cikin:
huhuhu.. lum lg la dek non oi... huhuhu... doa2kan lah yea...

a.z.n.e.e said...

en_me:
tak de ape sgt.. malu nk sebut je... hehehe..

linda:
a'ah kawan ko.. dia amek dr littlegermz katanya.. tq... so far, dia berpuas hati... a'ah kalo aku letak tag tue pun ok kan? tp aku ikot selera dia n kehendak dia je.. huhuhu... anyway, moga rezeki ko pun bertambah jugak...

a.z.n.e.e said...

laili:

metaseh...
yeke lum yea.. nnt aku cek balik.. sian kawan ko yek.. jap aku cek email...

Featured Images

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7
Related Posts with Thumbnails